A A A

Over Huisartsenpraktijk Maring

Van zaterdag 25 juli tot en met zondag 16 augustus 2020 is de praktijk gesloten
Waarneming via huisarts S. Zwerver, Bosplantsoen 1-003, Zevenhuizen, tel 0594-631207

DRINGENDE MEDEDELING Coronavirus; verruiming van de spreekuren!

Spreekuren zijn de afgelopen weken weer stap voor stap verruimd. U bent voor de meeste zaken weer welkom op de praktijk.
De dienstverlening van deze huisartsenpraktijk is echter nog steeds aangepast; de praktijk is alleen met strikte regels open:

Alleen op afspraak mag u in de praktijk komen.
De voordeur is vaak afgesloten, alleen met aanbellen kunt u op aanwijzingen van de assistente de praktijk betreden.
U moet uw handen desinfecteren.
De receptenbrievenbus is nog steeds gesloten om overdracht van virus via doosjes en papier tegen te gaan.

Natuurlijk is het belangrijk om bij serieuze klachten wél contact te zoeken met uw huisarts en een beoordeling niet uit te stellen.  Angst voor besmetting mag nooit een reden zijn om noodzakelijke zorg te mijden.

Wij helpen u graag telefonisch verder: Tel. 0594-512409

Wij verzoeken u onze praktijk en apotheek niet te betreden en uit de buurt van anderen te blijven als u last heeft van:

-(lichte) verkoudheid
-hoesten, niezen
-koorts
-keelpijn

Herhaalmedicatie
Afleveren van etiketten via de groene brievenbus voor de praktijk is voorlopig niet mogelijk; hij is afgesloten. Herhalen van medicatie uitsluitend via telefoon-receptenlijn of website/ patiëntenportaal.  Persoonlijk afgeven aan de balie wordt afgeraden, alleen bij uitzondering wordt dit toegestaan.
Afhalen van medicijnen kan de komende weken uitsluitend bij de apotheek zelf, niet op de praktijk.

Alvast onze hartelijke dank voor de medewerking!

Voor uitgebreide informatie kunt u de pagina actueel nieuws raadplegen.

U helpt de praktijk telefonisch bereikbaar te houden door bij vragen gerelateerd aan Coronavirus éérst Thuisarts.nl  of de website van het RIVM te raadplegen; veel vragen worden daar al beantwoord. De rijksoverheid geeft informatie hier.

————————— // —————————-

Onze missie is persoonlijke, continue en integrale huisartsenzorg op maat, zo dicht mogelijk bij huis, zonder onderscheid op het gebied van afkomst, religie of kledingkeuze. Ondanks het feit dat dit een solopraktijk heet te zijn, staat hiervoor een heel team van medewerkers voor u klaar. Ons zorgaanbod vindt u hier.

Op 29 oktober 2015 is ook het kwaliteitskeurmerk NHG-Praktijkaccreditering toegekend. Hiermee voldoet de praktijk aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering. Jaarlijks wordt de praktijk opnieuw doorgelicht en worden verbeterplannen getoetst.

Uw mening telt: de praktijk wil zich steeds blijven verbeteren. Heeft u ideeën, opmerkingen of klachten? De praktijk neemt uw opmerkingen graag in ontvangst!

Huisartsenpraktijk Maring - Over Huisartsenpraktijk Maring