A A A

Over Huisartsenpraktijk Maring

DRINGENDE MEDEDELING Coronavirus
Vanwege de Corona uitbraak en de landelijk afgekondigde maatregelen is ook de dienstverlening van deze huisartsenpraktijk aangepast.
Voor zowel uw als onze veiligheid en gezondheid is de praktijk in Tolbert vanaf maandag 16 maart tot maandag 6 april beperkt open.
Alleen na telefonisch overleg mag u in de praktijk komen.
Wij helpen u graag telefonisch verder: Tel. 0594-512409

Wij verzoeken u onze praktijk en apotheek niet te betreden en uit de buurt van anderen te blijven als u last heeft van:

-(lichte) verkoudheid
-hoesten, niezen
-koorts
-keelpijn

Ook voor klachten die kunnen wachten is onze praktijk voorlopig niet beschikbaar (bijv. wratten, periodieke controles, oren uitspuiten, spier- of gewrichtsklachten).
Spreekuur van de praktijkondersteuners Gerda Hendriks en Tineke Koers/ Jaëla van Dam  zullen telefonisch worden gedaan.
Dit geldt ook voor de spreekuren voor bloeddruk bij de assistentes Lammie en Annalies.

Herhaalmedicatie
Afleveren van etiketten via de groene brievenbus voor de praktijk is voorlopig niet mogelijk; hij is afgesloten. Herhalen van medicatie uitsluitend via telefoon-receptenlijn of website/ patiëntenportaal.  Persoonlijk afgeven aan de balie wordt afgeraden, alleen bij uitzondering wordt dit toegestaan.
Afhalen van medicijnen kan de komende weken uitsluitend bij de apotheek zelf, niet op de praktijk.

Alvast onze hartelijke dank voor de medewerking!

Voor uitgebreide informatie kunt u de pagina actueel nieuws raadplegen.

U helpt de praktijk telefonisch bereikbaar te houden door bij vragen gerelateerd aan Coronavirus éérst Thuisarts.nl  of de website van het RIVM te raadplegen; veel vragen worden daar al beantwoord.

————————— // —————————-

Onze missie is persoonlijke, continue en integrale huisartsenzorg op maat, zo dicht mogelijk bij huis, zonder onderscheid op het gebied van afkomst, religie of kledingkeuze. Ondanks het feit dat dit een solopraktijk heet te zijn, staat hiervoor een heel team van medewerkers voor u klaar. Ons zorgaanbod vindt u hier.

Op 29 oktober 2015 is ook het kwaliteitskeurmerk NHG-Praktijkaccreditering toegekend. Hiermee voldoet de praktijk aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering. Jaarlijks wordt de praktijk opnieuw doorgelicht en worden verbeterplannen getoetst.

Uw mening telt: de praktijk wil zich steeds blijven verbeteren. Heeft u ideeën, opmerkingen of klachten? De praktijk neemt uw opmerkingen graag in ontvangst!

Huisartsenpraktijk Maring - Over Huisartsenpraktijk Maring