A A A

Certe

Huisartsenlaboratorium en Laboratorium voor Infectieziekten, nu samen onder een nieuwe naam: CERTE

Diverse aanvullende onderzoeken, zoals bloedonderzoek, botdichtheidsmeting of ergometrie (fietstest) worden door de huisarts uitbesteed aan het huisartsenlaboratorium. U krijgt dan een formulier mee van de huisarts. Het huisartsenlaboratorium Certe heeft voor bloedafnames zitting in Leek.

Locatie en openingstijden

Dienstencentrum de Schutse, Oldenoert 32 in Leek, op
maandag tussen 8.00 – 10.45 uur,
dinsdag van 8.00 – 10.30 uur
donderdag van 8.00 – 10.30 uur.

U moet hiervoor wel afspraak te maken. via certe kunt u een afspraak inplannen. U moet wél identiteitsbewijs en zorgpas meenemen. Voor alle overige onderzoekingen kunt u terecht aan het Damsterdiep 191 in Groningen.

In Zevenhuizen heeft het laboratorium voor bloedafnames zitting in het Groene Kruisgebouw. Voor meer informatie over het huisartsenlaboratorium (inclusief afnameplaatsen en tijden): zie: Certe. Het huisartsenlaboratorium heette vroeger LabNoord, maar is inmiddels samengegaan met het Streeklaboratorium en heet inmiddels Certe.

Onderzoek naar aanwezigheid van infectieziekten, parasieten, maar ook urinekweken gebeurt bij het Laboratorium voor Infectieziekten (LvI) Van Swietenlaan 2, Groningen (tegenover de parkeergarage van het MZG), inmiddels ook onderdeel van Certe.

Huisartsenpraktijk Maring - Certe