A A A

Recepten voorwaarden

Controleer altijd eerst of er geen praktijksluiting is wegens vakantie: In die periode kunt u via deze website geen recepten herhalen. Wel via patiëntenportaal.

Onder de knop “herhaal medicatie formulier” hierboven kunt u een herhalingsrecept aanvragen. Het is niet bedoeld voor incidentele en nieuwe medicatie; soms zal het herhalingsverzoek voor de praktijk aanleiding zijn om uw huidig medicatiegebruik te willen bespreken.
Op deze manier bestelde medicijnen liggen klaar voor afhalen bij de apotheek:

Vóór maandag 10.00 uur verstuurd bericht: woensdag bij apotheek BENU
Vóór dinsdag 10.00 uur verstuurd bericht : donderdag bij apotheek BENU
Vóór woensdag 10.00 uur verstuurd bericht: vrijdag bij apotheek BENU
Donderdag vóór 10.00 uur verstuurd bericht: maandag bij apotheek BENU
Vrijdag verstuurd bericht: dinsdag bij apotheek BENU

De Mediq apotheek bezorgt meestal ’s ochtends. Is er echt haast bij: laat het de praktijk dan weten – in overleg met de apotheek is er dan soms meer mogelijk.
Afspraken die gemaakt zijn met apotheek en/of huisarts kunnen van bovenstaande afwijken en gaan dan natuurlijk voor.
Tijdens praktijksluitingen wegens vakantie kan herhaalmedicatie niet op deze manier worden geregeld. U kan dan wel rechtstreeks bij apotheek BENU uw etiketten/doosjes inleveren hiervoor. Let wel: deze mogelijkheid is er uitsluitend tijdens vakanties en uitsluitend voor mensen die staan ingeschreven bij de BENU apotheek.

Tevens kunt u tijdens praktijksluiting herhaalmedicatie via het patientenportaal bestellen. Hiervoor dient u bij Patiëntenportaal (eenmalig) te zijn aangemeld.

Techniek, en dus ook internetverkeer, heeft wel eens storingen waar wij niets aan kunnen doen. Hiervoor kan de praktijk niet aansprakelijk gesteld worden. We adviseren ruim op tijd (minstens een week tevoren) uw noodzakelijke medicatie te herhalen. Overigens worden de berichten versleuteld verzonden zodat de techniek ook voldoet aan de eisen van de privacy-wetgeving.