A A A

Herhalingsverzoek onderhoudsmedicatie

Controleer altijd eerst of er geen praktijksluiting is wegens vakantie: in die periode kunt u via deze website geen recepten herhalen. Wel via patiëntenportaal.

Indien het niet lukt om met onderstaand formulier een herhalingsverzoek aan te vragen kunt u ook een mail sturen.

Let op!!
Wegens het beperken van risico’s in tijden van Coronauitbraak is de plek van uitgifte de komende weken beperkt tot de apotheek zelf: de huisartspraktijk is dus geen uitgiftepunt/afhaalpunt voor medicatie.

Op maandag 26 en dinsdag 27 oktober werd er door een storing buiten de macht van de praktijk om helaas bij een medicatie herhaalverzoek geen bevestigingsmail naar de besteller gestuurd. Hierdoor waren een aantal mensen onzeker of hun bestelling wel was aangekomen bij de praktijk, vervelend voor hen. De bestelling kwam overigens wél normaal bij ons binnen. De leverancier van de techniek kon dit probleem helaas, ondanks een vlotte melding op maandagochtend, niet heel snel oplossen, maar dat is inmiddels wel gelukt. Dit soort gebeurtenissen laat zien dat techniek helaas niet onfeilbaar is – en ondanks alle inspanningen en voorzorgmaatregelen wel eens te kort kan schieten. Het lijkt een nuttig advies om herhaalmedicatie op tijd te bestellen om teleurstellingen te voorkomen: advies is: een week vóórdat de medicatie opraakt.